Vilkår 

1. SALG AF PLAKATER

Her i webshoppen PLAKATHUMOR kan du købe humoristiske plakater til ophængning indendørs. Plakaterne sælges uden ramme, men indramning anbefales for beskyttelse og lang holdbarhed. Plakaterne fås i målene b29,7 x h42 cm (A3), b30 x h40 cm og b50 x h70 cm (B2) og printes på 235g satinpapir med en HP DesignJet Z9⁺-printer.


Plakaterne leveres kun til adresser i Danmark. På trykkeriet pakkes den færdige plakat ind i silkepapir og lægges derefter i en kraftig plakatkasse. Levering sker med GLS eller Postnord til nærmeste pakkeshop, og leveringstiden er normalt ca. fire arbejdsdage. Alle priser i webshoppen er inkl. 25% moms, og fragten er GRATIS!


Bemærk, at farverne på de printede plakater vil afvige en anelse fra billederne i webshoppen på grund af de fysiske forskelle på print og skærmvisning.


2. RETURPOLITIK

Kontakt altid PLAKATHUMOR, før du returnerer en plakat. Du skal kontakte os inden 14 dage efter købet. Derefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Plakaten skal være ubrugt, hvilket betyder, at du naturligvis må tage den ud af emballagen for at kunne vurdere den, men ikke mere end dét. Hvis varen er ødelagt eller brugt, bliver den ikke refunderet. Returforsendelse skal ske i originalemballagen. Sørg for at vedlægge kontaktoplysninger og købskvittering sammen med returpakken og om muligt forsyne os med et trackingnummer og en kort beskrivelse af din sag. Returadressen er PLAKATHUMOR v/ Freehand, Liselundvej 97, 7400 Herning.


PLAKATHUMOR anbefaler, at du får en kvittering og et pakke-id for returpakken fra leveringstjenesten, da det gør det lettere at følge returforsendelsen, hvis der er behov for det. Du modtager en tilbagebetaling fra PLAKATHUMOR, hvis returneringen godkendes. Du betaler selv returporto.


Returretten gælder ikke udsalgsvarer eller specialbestillinger.

 

3. OMBYTNINGSPOLITIK

PLAKATHUMOR bytter gerne plakater, hvis de er fejlbehæftede eller ødelagte ved modtagelsen. Skriv til kontakt@plakathumor.dk og vedlæg fotodokumentation, hvis du ønsker at ombytte en plakat.

 

4. FORTROLIGHEDSPOLITIK

Når du køber en plakat hos PLAKATHUMOR, indsamler vi – som en del af købs- og salgsprocessen – de personlige oplysninger, som du giver os, f.eks. navn, adresse og mailadresse.


Når du besøger webshoppen, modtager vi også din computers IP-adresse automatisk, så vi kan få oplysninger om din browser og dit operativsystem.


4.2 SAMTYKKE

Når du giver os dine personlige oplysninger for at fuldføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, afgive en ordre, træffe aftale om en leverance eller returnering af et køb, giver du samtidig dit samtykke til, at vi indsamler oplysningerne og udelukkende bruger dem til det pågældende formål.


Vi beder muligvis også om dine personlige oplysninger af en sekundær årsag, nemlig marketing. I den forbindelse vil vi enten spørge dig direkte om dit samtykke eller give dig mulighed for at sige nej.


4.3 TILBAGETRÆKNING AF SAMTYKKE

Hvis du efterfølgende skifter mening, kan du når som helst trække dit samtykke til, at vi må kontakte dig, fortsætte med at indsamle, bruge eller offentliggøre dine oplysninger, tilbage ved at kontakte os på kontakt@plakathumor.dk eller skrive til os på adressen PLAKATHUMOR v/ Freehand, Liselundvej 97, 7400 Herning.


4.4 OFFENTLIGGØRELSE

Vi offentliggør muligvis dine personlige oplysninger, hvis det kræves af den gældende lov, eller hvis du overtræder vores aftalevilkår.


4.5 ONE.COM

PLAKATHUMOR hostes af One.com. De leverer den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores plakater til dig. Dine data gemmes via One.coms datalagring, databaser og den generelle One.com-applikation. De lagrer dine data på en sikker server bag en firewall.


4.6 BETALING SKER VIA PAYPAL

Via PayPal's sikre betalingsløsning kan du betale med alle gængse kreditkort. Det er ikke nødvendigt at oprette en PayPal-konto. PayPal vil kun indsamle, bruge og offentliggøre dine oplysninger i den udstrækning, det er nødvendigt for at kunne levere de tjenester, som de yder os. Vi henviser iøvrigt til PayPal's egen fortrolighedspolitik. Når du forlader PLAKATHUMOR's websted eller omdirigeres til et tredjepartswebsted eller en tredjepartsapplikation, er du ikke længere underlagt vores fortrolighedspolitik eller vores aftalevilkår.


4.7 SIKKERHED

For at beskytte dine personlige oplysninger træffer vi rimelige forholdsregler og følger branchens bedste fremgangsmåder for at sikre, at oplysningerne ikke på uhensigtsmæssig vis går tabt, misbruges, tilgås, offentliggøres, ændres eller ødelægges. Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres disse oplysninger vha. SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og gemmes med en AES-256-kryptering.


4.8 MYNDIGHEDSALDER

Når du bruger dette websted, erklærer du, at du er myndig der, hvor du har bopæl, eller at du er myndig der, hvor du har bopæl og har givet os dit samtykke til, at dine mindreårige pårørende må bruge dette websted.

 

5. ÆNDRING AF DISSE AFTALEVILKÅR

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre vores aftalevilkår, hvorfor du bør gennemse dem jævnligt. Ændringer og afklaringer træder i kraft umiddelbart efter, de er blevet offentliggjort på webstedet.


Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik, får du besked om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger, vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke forhold – om nogen – vi bruger og/eller offentliggør dem.


Hvis vores butik opkøbes eller lægges sammen med en anden virksomhed, overføres dine oplysninger til de nye ejere, så vi fortsat kan sælge plakater til dig.